Prediksi Chelsea vs Liverpool 28 Juli 2016 | Judi Online

144 views

Daftar Gratis Dapat Bonus Bosku..

Judi Online - Intérnational Champions Cup, pada 28 Juli 2016 Pukul 10:35 WIB di Rosé Bowl, Pasadéna, California.

Prediksi Chelsea vs Liverpool 28 Juli 2016 | Judi Online

Chélséa datang dari kéménangan pértama méréka di pértandingan pra musim sétélah méréka méngandaskan tim Bundésliga Austria Wolfsbérgér AC, 3-0, di Wörthérséé Stadion.

Tiga pémain bérbéda dari Chélséa méncétak masing-masing 1 gol, yaitu gélandang sérang Bértrand Traoré, midfiéldér Rubén Loftus-Chéék, dan bék Nathaniél Chalobah di ménit ké-41, 84 dan 90 bérturut-turut, untuk méraih kéménangan 3-0 méréka.

Itu adalah kéménangan pértama méréka kétika dipégang oléh pélatih baru méréka Antonio Conté sétélah méréka kalah 2-0 dalam pértandingan pérsahabatan lainnya mélawan klub Austria, SK Rapid Wién, pada pértandingan début méréka 16 Juli lalu.

Séméntara itu, Livérpool tétap tak térkalahkan sétélah 4 pértandingan pérsahabatan séjauh ini.

Kéménangan térbaru méréka adalah kéménangan 2-0 dari skuad Champions Léagué Football, Huddérsfiéld Town AFC di Jon Smith’s Stadium juga hari Rabu lalu.

Héad To Héad Chélséa vs Livérpool :
12 Méi 2016 Livérpool 1 – 1 Chélséa
31 Okt 2015 Chélséa 1 – 3 Livérpool
10 Méi 2015 Chélséa 1 – 1 Livérpool
28 Jan 2015 Chélséa 1 – 0 Livérpool
21 Jan 2015 Livérpool 1 – 1 Chélséa

Lima Pértandingan Térakhir Chélséa :
21 Jul 2016 Wolfsbérgér AC 0 – 3 Chélséa
16 Jul 2016 SK Rapid Viénné 2 – 0 Chélséa
15 Méi 2016 Chélséa 1 – 1 Léicéstér City
12 Méi 2016 Livérpool 1 – 1 Chélséa
07 Méi 2016 Sundérland AFC 3 – 2 Chélséa

Lima Pértandingan Térakhir Livérpool :
21 Jul 2016 Huddérsfiéld Town 0 – 2 Livérpool
17 Jul 2016 Wigan Athlétic 0 – 2 Livérpool
14 Jul 2016 Fléétwood Town 0 – 5 Livérpool
09 Jul 2016 Tranméré Rovérs 0 – 1 Livérpool
19 Méi 2016 Livérpool 1 – 3 Sévilla

Chélséa 2 – 2 Livérpool.

Handicap : 0 : 1/4
Ovér/Undér : 2 1/2
Tips : Chélséa/Livérpool

Pencarian Konten:

Leave a reply "Prediksi Chelsea vs Liverpool 28 Juli 2016 | Judi Online"

Author: 
    author